Boston Whaler na sajmu boot 2024

Nava i Boston Whaler udružuju snage za sajam boot 2024 u Düsseldorfu

Kako se bliži dugo očekivani boot Düsseldorf 2024, Nautika Centar Nava priprema se za uzbudljivo izlaganje uz naše cijenjene partnere iz Boston Whalera. Od 20. do 28. siječnja 2024. g., uživajte u izvrsnom postavu Boston Whaler brodova u hali 3, štand A72.

Otkrijte s nama izvanrednu liniju Boston Whaler brodova koji redefiniraju nautičku kvalitetu i performanse. Pridružite nam se na ovom prestižnom događaju, gdje elegantan dizajn i inovativne značajke svakog plovila obećavaju transformaciju Vašeg iskustva plovidbe. Rezervirajte svoje kalendare i pripremite se za ulazak u svijet morskih čuda.

Boston Whaler modeli na sajmu boot 2024 u Düsseldorfu

Budite spremni se za brojne nautičke avanture na koje Vas impresivna Boston Whaler kolekcija brodova može odvesti. Svaki od ovih motornjaka izrađen je s iznimnom preciznošću i dizajniran je da pokori valove. Ovdje je kratki pregled brodova, koji se izlažu na Boston Whaler štandu:

160 SUPER SPORT

Kompaktan, ali robustan, 160 Super Sport savršen je za one koji traže uzbudljivo iskustvo plovidbe. Sa svojim agilnim dizajnom i vrhunskim značajkama, idealan je brod za plovidbu i mirnim vodama i avanturističkim valovima.

220 DAUNTLESS 

Postavljajući nove standarde za svestranost, 220 Dauntless kombinira ribolovne s luksuznim sadržajima za krstarenje. Divite se njegovom prostranom rasporedu i otkrijte brod koji je prikladan za različite morske izlete.

boston-whaler-220-dauntless-model-fishing

250 DAUNTLESS

250 Dauntless osvaja svojim odvažnim dizajnom i impresivnim performansama. Ovo plovilo je napravljeno za uzbudljiva krstarenja. Ako očekujete beskompromisnu kvalitetu, snagu i sofisticiranost, ovo je brod za Vas.

boston-whaler-250-dauntless-speeding-away

280 DAUNTLESS

Podignite svoje plovidbene avanture na višu razinu sa brodom Boston Whaler 280 Dauntless. Ovaj model nudi obilje prostora, inovativne značajke i vrhunsko upravljanje. Predanost Boston Whalera izvrsnosti očita je u svakom detalju i inču broda.

230 OUTRAGE

Namijenjen neustrašivom istraživaču, 230 Outrage kombinira robusnu izdržljivost sa sofisticiranim udobnostima. Samouvjereno plovite u bilo kakvim uvjetima i istovremeno uživajte u sadržajima koji svaku plovidbu čine nezaboravnom.

boston-whaler-230-outrage-cruising

210 MONTAUK

Klasični favorit, 210 Montauk utjelovljuje bezvremenski dizajn i funkcionalnost. Bilo da hvatate svoj dnevni ulov ili lagano krstarite s najdražima, ovaj model se jednostavno prilagođava Vašim trenutnim potrebama.

Pridružite nam se na sajmu boot 2024 u Düsseldorfu:

Otkrijte savršeno plovilo koje ispunjava Vaše nautičke snove na štandu Boston Whalera na sajmu boot 2024 u Düsseldorfu. Naš predani tim, u suradnji s Boston Whalerom, s nestrpljenjem čeka priliku da Vas provede kroz značajke i mogućnosti svakog broda. Za potpuno osobno iskustvo, preporučujemo zakazivanje sastanka s nama; jednostavno nas kontaktirajte putem e-maila.

Uronite u svijet izvrsnosti plovidbe, istražite odličnu Boston Whalera kolekciju i dopustite da Vam pomognemo u donošenju informiranih odluka koje ispunjavaju Vaše nautičke potrebe. Boston Whaler i Nava čekaju Vas na sajmu boot 2024!

Pošaljite upit za

MOLIMO VAS DA ISPUNITE SLJEDEĆA POLJA
Nautika centar Nava