Zašto Boston Whaler u Hrvatskoj?

Boston Whaler stigao je u Hrvatskoj još 1996.g, ali prvo provjerimo po čemu je ova marka tako posebna.

Nedvojbeno je ovo jedna od najpoznatijih brendova u svijetu nautike. Legendarna nepotopivost, tehnologija i inovacija samo su jedan mali dio privlačnosti Boston Whalera. Zasigurno je pokretačka snaga ovoj tvrtki dao njegovu osnivač Richardu Fisheru, koji je diplomirao na Harvardu. On je napravio prvi model 1956.g, a tvrtku osnovao 1958. g. Upotrebom stakloplastike i stiropora na inovativan način, kontinuiranim testiranjima, pokusnim vožnjama te pokušajima i pogreškama rezultiralo je konačnom nepotopljivošću njegovih plovila. Originalnu ideju da kreira jedrilicu, na nagovor prijatelja zamijenio je motornjakom i bio je to pravi pogodak. Od 1996. g. Boston Whaler je dio Brunswick grupe i plovila se proizvode samo u Edgewateru na Floridi. Poseban način proizvodnje i kalupa onemogućuje da se brodovi proizvode igdje drugdje u svijetu.

Vrhunsku kvalitetu uočile su i američke vlasti te njihova Obalna straža koristi njihove brodove za nadzor i čuvanje obale. Obalna straža koristila ih je čak i tijekom Vijetnamskog rata za patroliranje rijekama. 

Boston Whaler u Hrvatskoj

1996. godine Boston Whaler je izabrao Nautika Centar Nava kao svog distributera u Hrvatskoj. Kao jedna od prvih privatnih charter tvrtki u Hrvatskoj, Nava je upravo počela razvijati svoj prodajni odjel. Cilj tvrtke ostao je isti svih ovih godina – pružiti širok raspon odličnih usluga iz područja nautike kod prodaje, postprodaje, opremanja, održavanja i popravaka.

U Nautika Centru Nava, pomažemo jednako početnicima i iskusnim nautičarima, a naš tim profesionalaca ovdje je da:

 • Vas upoznaju sa svime s čime Boston Whaleri raspolažu i mogućnostima koje nude
 • Vam dogovore testnu vožnju
 • Vas savjetuju i pomognu izabrati pravo plovilo
 • Dogovore i naruče dodatnu opremu i njezino instaliranje
 • Vam pomognu izabrati idealnu metodu plaćanja i/ili financiranja, osiguranja plovila, opciju isporuke
 • Ugovore servis i održavanje i organiziraju popravke

Klijenti u Hrvatskoj prepoznaju i cijene sigurnost, fleksibilnost i kvalitetu izrade uloženu u svaki Boston Whaler. Ova plovila kupuju uglavnom strastveni ili profesionalni ribolovci i poduzetnici koji se bave pomorskim transferima. Neki od najranije prodanih plovila i danas sigurno plove Hrvatskom. 

bezvremenska-kvaliteta

Boston Whaler – san svakog ribolovca

Samo ime brenda (kitolovac) odaje inspiraciju za plovilo. Do današnjih dana Boston Whaler je zadržao, ali i uveo brojne novine u svoju ribolovne sposobnosti: 

 • dovoljno skladišnog prostora
 • ergonomski kokpit
 • neprikosnovena pouzdanost i otpornost
 • optimalne upravljačke sposobnosti
 • prostrane bazene za ribu tankove za ribu integrirane u dno plovila

A Hrvatska ima odlična ribolovna područja. Od Big Game ribolova, do trofejnog ribolova i ozbiljnih natjecanja to sati zabave za djecu uz samo komad strune i udicu omotane oko stiropora. Boston Whaler odgovorit će na svaki zadatak ili poziv. 

Puno je više od broda za ribolov

Zbog razvoja i “evolucije” brodogradnje, Boston Whaler prometnuo se u predvodnika industrije. Širok je raspon modela koji su dostupni, a njihove sposobnosti prilagodbe su impresivne i imajte na umu:

 • da svaki Boston Whaler vlasniku pruža odličnu vrijednost za novac (zato su to jedni od najvjernijih kupaca nekog brenda)
 • Boston Whaler je prepoznat ne samo kao plovilo za ribolov, već i kao luksuzni dnevni kruzer, za sate zabave uz sportove na vodi, idealno plovilo za zabavu s prijateljima, udoban obiteljski kruzer ili vikend-brod ili čak luksuzni tender 

Stoga, dopustite da Vas vodimo i pomognemo u izboru savršenog Boston Whalera te pretvorimo svako iskustvo na vodi nezaboravnim. 

Pošaljite upit za

MOLIMO VAS DA ISPUNITE SLJEDEĆA POLJA