Novi Boston Whaler 210 Vantage

Novi dodatak Boston Whaler obitelji – model 210 Vantage

Dugo iščekivani novi 210 Vantage službeno je izašao na tržište, označavajući početak nove ere u slavnoj ostavštini Boston Whalera. Predstavlja skladan spoj šarma i funkcionalnosti, pomno izrađen kako bi pružio vrhunsko nautičko iskustvo.

Spokoj na krmi

Pristupačna krmena paluba na desnoj strani sadrži ljestve koje pojednostavljuju vaš ulazak u vodu. Izaberite dodatni Bimini top u plavoj ili crnoj boji za dodatnu sjenu prilikom vaših sunčanih avantura.

Udobnost i povezanost na kokpitu

Prostrani kokpit dizajniran je kako bi pružio udobnost i praktičnost. Stražnji zid sadrži praktičnu mlaznicu za svježu vodu. Strategijski postavljena svjetla olakšavaju kretanje na brodu tijekom manje svijetlih dijelova dana. Uživajte u plovidbi uz ritmove zvučnika sa svake strane. Navigirajte sigurno uz rukohvate i držite svoju opremu pod kontrolom pomoću praktičnog držača štapova.

U kokpitu s lijeve strane otkrijte podesivu ležaljku koja se lako pretvara u sunčanu oazu. Ispod nje pronađite lukavo skriven prostor za pohranu. Krenete li još naprijed, možete pronaći i poveći prostor za pohranu, opcinalni toalet i zaklon za vaš kokpit stol – osiguravajući da vaše stvari ostanu sigurne od vremenskih nepogoda.

Preuzmite kontrolu u sjedalu prilagođenom udobnosti, s mogućnošću lakog podešavanja u svim smjerovima. Navigacija postaje laka s okretnim sjedalom i podesivim volanom. SIMRAD elektronički zaslon, dostupan u veličinama od 9 ili 12 inča, osigurava besprijekornu kontrolu. Praktično smještena sa strane, kontrola za upravljanje motorom doprinosi ukupnom doživljaju kormila.

Pramčana oaza na modelu 210 Vantage

210 Vantage sadrži prozirno vjetrobransko staklo i vrata za zaštitu od vjetra, koja štite skipera i posadu u kokpitu i od ostalih elemenata tijekom plovidbe. Trebate pristup pramcu? Otvorite vrata i preklopite vjetrobransko staklo. Pramac mami prostranim sjedalima za dvije odrasle osobe ili prostorom za druželjubivo okupljanje obitelji oko stola. Brojne opcije za pohranu jamče sigurnost vaših stvari.

Snaga i performanse

Zaputite se na putovanje snage i preciznosti sa Mercury vanbrodskim motorima na Boston Whaler 210 Vantageu koji nude 200 ili 250 konjskih snaga u upečatljivoj crnoj ili bijeloj boji. Oslobodite snagu i preciznost dok samouvjereno krstarite morem.

Kako biste dublje istražili pojedinosti i preuzeli kormilo vlastitog 210 Vantagea, kontaktirajte našu prodajnu službu danas. Naši iskusni stručnjaci spremni su vam pomoći, osiguravajući da vaše putovanje do posjedovanja 210 Vantage bude jednako besprijekorno kao i vaša sljedeća morska avantura na novom Boston Whaler brodu.

Pošaljite upit za

MOLIMO VAS DA ISPUNITE SLJEDEĆA POLJA
Nautika centar Nava