NOVI BROJ BOSTON WHALER MAGAZINA

Pogledajte novi broj Whaler magazina u elektronskom obliku. Zadovoljstvo nam je predstaviti vam najnoviji broj WHALER MAGAZINA. Kliknite na link http://bit.ly/MrrG9r i otkrijte novosti o Boston Whaler brodovima kao i sjajne priče o njihovim vlasnicima. Za sve dodatne informacije stojimo..
July 18, 2012

PREDSTAVLJAMO NOVU VANTAGE SERIJU

Sa ponosom predstavljamo novu VANTAGE liniju Boston Whaler brodova. Boston Whaler je nedavno predstavio potpuno novu liniju brodova VANTAGE. Ovo su prvi Boston Whaler modeli dizajnirani sa dual konzolom i kao takvi predstavljaju odmak od klasicnog Boston Whaler dizajna. Prva..
May 11, 2012

NOVI 315 CONQUEST UPRAVO PREDSTAVLJEN

Uravo je predstavljen novi Boston Whaler 315 Conquest. provjerite sve detalje ovog iznimnog novog modela. Novi 315 Conquest dolazi kao zamjena za 305 Conquest jedan od najpopularnijih Boston Whaler modela u posljednjih desetak godina. Brod donosi inovativan dizajn i novi..
March 21, 2012

NOVI 150 SUPER SPORT JE UPRAVO STIGAO

Novi i jedinstveni Boston Whaler 150 Super Sport je upravo stigao u našu marinu. Zadovoljstvo nam je obavijestiti vas da nam je upravo stigao novi 150 Super Sport. Dugoočekivani novi sportski model predstavlja pravo osvježenje za sve poklonike Boston Whaler..
February 09, 2012

Pošaljite upit za

MOLIMO VAS DA ISPUNITE SLJEDEĆA POLJA