Nautika Centar Nava na Cannes Yachting Festivalu 2021

Od utorka, 7. do nedjelje, 12. rujna 2021., svi najveći jahting zaljubljenici će se okupiti u francuskim lukama Port Pierre Canto i Vieux Port, u Cannesu. Sva velika imena iz brodske industrije dolaze na Cannes Yachting Festival, jedan od najvećih..
August 31, 2021

Nautika Centar Nava nastavlja s radom

Zahvaljujemo svim našim partnerima, agentima i klijentima na dosadašnjoj odličnoj suradnji i povjerenju. Nadamo se da ste Vi i Vaši najmiliji sigurni i zdravi te da ćemo svi zajedno što prije  preboljeti ovu neviđenu i iznenadnu krizu i sve njene..
March 20, 2020

Vidimo se na 23. Biograd Boat Showu

Nautika centar Nava poziva Vas na 23. Biograd Boat Show koji se održava od srijede, 20. listopada, do nedjelje, 24. listopada 2021. g., u Marini Kornati. Biograd Boat Show najveći je hrvatski sajam brodova i najveći srednjoeuropski sajam u vodi. ..
March 29, 2019

DANI OTVORENIH VRATA

Sea Ray i Boston Whaler modeli bit će dostupni za testiranje 21. i 22. svibnja 2016. Izaberite svoj savršen brod! Prošlo je 6 godina od kada je Nautika centar Nava posljednji put otvarala vrata. Ove godine datumi su zakazani za..
May 09, 2016

NOVA GODINA, NOVI BOSTON

Provjerite detalje nove zimske prodajne akcije za odabrane Boston Whaler modele. Boston Whaler je upravo objavio veliku zimsku prodajnu akciju NOVA GODINA, NOVI BOSTON. Nudimo vam izuzetne pogodnosti za brojne Boston Whaler modele za sve narudžbe potvrđene u periodu od..
January 07, 2014

PREMIJERA NOVIH BOSTON WHALER MODELA

Dva potpuno nova Boston Whaler modela biti će predstavljena na sajmu u Cannesu. Boston Whaler predstavlja dva poptuno nova modela 350 Outrage i 270 D 350 Outrage je manja i unapređena verzija dobro poznatog modela 370 Outrage. Ovaj iznimni brod..
September 10, 2013

NOVI BROJ BOSTON WHALER MAGAZINA

Pogledajte novi broj Whaler magazina u elektronskom obliku. Zadovoljstvo nam je predstaviti vam najnoviji broj WHALER MAGAZINA. Kliknite na link http://bit.ly/MrrG9r i otkrijte novosti o Boston Whaler brodovima kao i sjajne priče o njihovim vlasnicima. Za sve dodatne informacije stojimo..
July 18, 2012

PREDSTAVLJAMO NOVU VANTAGE SERIJU

Sa ponosom predstavljamo novu VANTAGE liniju Boston Whaler brodova. Boston Whaler je nedavno predstavio potpuno novu liniju brodova VANTAGE. Ovo su prvi Boston Whaler modeli dizajnirani sa dual konzolom i kao takvi predstavljaju odmak od klasicnog Boston Whaler dizajna. Prva..
May 11, 2012

NOVI 315 CONQUEST UPRAVO PREDSTAVLJEN

Uravo je predstavljen novi Boston Whaler 315 Conquest. provjerite sve detalje ovog iznimnog novog modela. Novi 315 Conquest dolazi kao zamjena za 305 Conquest jedan od najpopularnijih Boston Whaler modela u posljednjih desetak godina. Brod donosi inovativan dizajn i novi..
March 21, 2012

NOVI 150 SUPER SPORT JE UPRAVO STIGAO

Novi i jedinstveni Boston Whaler 150 Super Sport je upravo stigao u našu marinu. Zadovoljstvo nam je obavijestiti vas da nam je upravo stigao novi 150 Super Sport. Dugoočekivani novi sportski model predstavlja pravo osvježenje za sve poklonike Boston Whaler..
February 09, 2012

Pošaljite upit za

MOLIMO VAS DA ISPUNITE SLJEDEĆA POLJA