Boston Whaler na Cannes Yachting Festivalu, 2023.

Spektakularni Cannes Yachting Festival je pred vratima. Pridružit će mu se naravno i Boston Whaler te predstaviti svoje najpopularnije i najnovije modele. Šest dana, od 12. do 17. rujna 2023. g., predstavljanja jahti i motornih brodova, luksuza i uzbuđenja u Port Canto, u Cannesu.

Doživite ovu izvanrednu avanturu s timom iskusnih stručnjaka iz Nautika Centar Nava. S godinama iskustva iza njih, osigurat će da Vaš Boston Whaler brod iz snova savršeno odgovara Vašim željama.

Brodovi koji će biti izloženi

Lista Boston Whaler modela na Cannes Yachting Festivalu doista je izvanredna. Od dvije svjetske premijere; svestranog 280 Dauntless i prostranog 405 Conquest modela, do kultnih 360 Outrage i 380 Outrage modela, ovi brodovi obećavaju iznimno iskustvo.

280 Dauntless – Svjetska Premijera

Uživajte u avanturi s potpuno novim Boston Whaler 280 Dauntless. Bez straha plovite neistraženim vodama i uživajte u svestranosti ovog plovila. Različite opcije pogona omogućuju Vam da otkrijete novu razinu samopouzdanja na moru s ovim legendarnim, višenamjenskim brodom sa središnjom konzolom.

405 Conquest – Svjetska Premijera

Zakoračite u carstvo uzbuđenja s potpuno novim Boston Whaler 405 Conquest. Stručna izrada pruža izvrsne performanse, svestranost i jednostavnost korištenja. Neke od značajnih karakteristika su robusni prostor za opuštanje na pramcu, prilagodljiva upravljačka konzola i područje, privlačna vlasnička kabina i kabina za goste. Ovaj Conquest model u cijelosti odiše sofisticiranošću i luksuzom. Opustite se na dugim krstarenjima ili se prepustite uzbudljivom ribolovu na pučini i spontanim okupljanjima uz 405 Conquest – besprijekornom spoju udobnosti i mogućnosti.

360 Outrage

Iskusite Boston Whaler 360 Outrage, koji postavlja novi standard izvrsnosti među plovilima sa središnjim konzolama. Pomno osmišljen za optimizaciju prostora i funkcionalnosti, ovaj iznimni brod obećava besprijekorno iskustvo plovidbe i iznimnu prilagodljivost. S klasičnim Whaler linijama te vrhunskom electronikom i poboljšanim performansama, 360 Outrage redefinira Vaše plovidbene avanture.

380 Outrage

Otkrijte vještu ravnotežu na modelu 380 Outrage koji je pravo remek-djelo na vodi. Uključite se u raznolike aktivnosti na moru s povjerenjem, od epskog ribolova na pučini do organiziranja okupljanja prijatelja i obitelji. Ovo izvanredno plovilo ima impresivne performanse, s tri snažna Mercury Verado motora i Whalerovim precizno projektiranim V-trupom za glatko rukovanje i nenadmašnu kvalitetu vožnje.

Dogovorite sastanak!

Tražite avanturu, opuštanje ili savršenu ravnotežu jednog i drugog? Modeli Boston Whaler nude neusporediva iskustva, a Nautika Centar Nava je tu da Vas vodi u donošenju informirane odluke. Ne propustite ovu zlatnu priliku da svjedočite čaroliji Boston Whalera na Cannes Yachting Festivalu.

Otkrijte izvanredne Boston Whaler modele izložene na Cannes Yachting Festivalu i dogovorite personalizirani sastanak s našim stručnim predstavnicima. Osobno iskusite vrhunac luksuza i inovacije. Pridružite nam se u Port Canto, u Cannesu, gdje vas čeka nezaboravna avantura!

Pošaljite upit za

MOLIMO VAS DA ISPUNITE SLJEDEĆA POLJA
Nautika centar Nava